Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B en W besluiten gemeente Groningen

Datum nieuwsfeit: 07-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen: B & W besluiten


Voortgangsrapportage integrale aanpak jeugdcriminaliteit Het lokale driehoeksoverleg heeft de eerste voortgangsrapportage integrale aanpak jeugdcriminaliteit vastgesteld en ter informatie aan de raadscommissie VEB gezonden. Eind 1998 zijn onder regie van het lokale driehoeksoverleg concrete beleidsafspraken vastgelegd over de activiteiten die de gemeente, de politie en justitiële instellingen in de periode 1998-2001 zullen uitvoeren in het kader van de bestrijding van jeugdcriminaliteit in de leeftijdscategorie 12- tot en met 17-jarigen. Tevens zijn beleidsdoelstellingen geformuleerd. De voortgangsrapportage biedt inzicht in de stand van zaken de omvang en ontwikkeling van de jeugdcriminaliteit in relatie tot de beleidsdoelstellingen en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie