Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare kennisgeving verkeersbesluit Brinkerpad in Ede

Datum nieuwsfeit: 08-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Openbare kennisgeving verkeersbesluit Brinkerpad

Verkeersbesluit
Burgmeester en wethouders hebben besloten tot aanwijzing van het Brinkerpad in Bennekom, tussen de Halderweg en de Brinkstraat, als erf. Het parkeren zal als gevolg hiervan geregeld worden volgens de bij het besluit horende tekening.

Ter inzage besluit
Het verkeersbesluit en de daarbij behorende tekening liggen ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor `De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede.

Inwerkingtreding besluit
Het besluit treedt in werking met ingang van de dag, nadat een termijn van zes weken na de dag waarop het bekend is gemaakt, is verstreken.
Bezwaarschrift
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken bezwaar aantekenen bij burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE. De termijn begint op 8 maart 2000. Het bezwaarschrift moet gemotiveerd zijn. Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking voor het verkeersbesluit. Dit betekent dat het - na de datum van de inwerkingtreding meteen kan worden uitgevoerd.
Als u van mening bent dat uw belangen hierdoor onevenredig worden geschaad, dan kunt u tijdens de bezwarenprocedure om een voorlopige voorziening vragen bij de President van de Arrondissementsrechtbank in Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 30160, 6803 AD ARNHEM. U voegt hierbij een kopie van het bezwaarschrift.

_________________________________________________________________
Ede, 8 maart 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie