Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mogelijk Regionaal Technologie Centrum in Haarlem

Datum nieuwsfeit: 08-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Mogelijk Regionaal Technologie Centrum in Haarlem

Het college van burgermeester en wethouders heeft dinsdag 7 maart 2000 besloten de mogelijkheden te verkennen om een Regionaal Technologie Centrum (RTC) op te richten. In Groningen, Amsterdam en Alkmaar zijn deze RTC's de schakelfunctie tussen het onderwijs en bedrijfsleven in de regio en fungeren daar als broedplaats voor jonge (door)startende technologische vernieuwende bedrijven, zoals in de ICT, de pharmachemie en grafische industrie.

In het Ontwikkelingsprogramma Haarlem 2000-2004 wordt ingezet op versterking van de zakelijke dienstverlening waarbij samenwerking tussen het locale bedrijfsleven en onderwijs een belangrijke rol speelt. Er wordt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie