Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Drenthe

Datum nieuwsfeit: 08-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van woensdagmorgen 8 maart 2000
10:59 woensdag 8 maart 2000

Bert Visser
0592 - 361290
0651 - 611629

ROGAT

Een 34 jarige automobiliste uit De Wijk is dinsdagmiddag met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. Toen ze met haar auto stopte voor het verkeerslicht op de Hessenweg werd ze van achteren aangereden door een auto, bestuurd door een 19 jarige man uit Hoogeveen. Die had te laat gezien dat de voor hem rijdende auto stopte.

EMMEN

Drie inwoners van Emmen zijn dinsdagmiddag in het ziekenhuis terechtgekomen nadat ze op de kruising Boslaan Boermarkeweg in Emmen betrokken waren bij een verkeersongeval.
Een 35 jarige bestuurder uit Emmen wilde , komende vanaf de Boslaan linksaf de Boermarkeweg oprijden en zag daarbij de auto van een 56 jarige automobilist uit Beilen over het hoofd. Die boorde zijn auto vol in de flank van de auto van de man uit Emmen. Door de klap knalde die met zijn hoofd tegen het hoofd van zijn 28 jarige passagiere. Beiden liepen een hersenschudding op. Een 16 jarige dochter van de man uit Beilen is met ribletsel naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

ASSEN

Een 52 jarige vrachtwagenchauffeur uit Assen is dinsdagnacht rond 04.00 uur op de oostbaan van de A28 tussen Assen en Tynaarloo met zijn truck met oplegger door nog onbekende oorzaak naast de weg geraakt en in de bermsloot tot stilstand gekomen. De man bleef ongedeerd. Zn combinatie was geladen met zon tien ton aan stukgoed. Na de spits is de combinatie weer op de weg gezet. Voor het verkeer bleef een rijstrook beschikbaar.

HOOGEVEEN

Een 39 jarige man uit Hoogeveen keek raar op toen hij zijn half jaar oude Tomos bromfiets aantrof op het politiebureau. De politie had de bromfiets na een achtervolging kunnen veiligstellen. Drie met bivakmutsen geklede figuren hebben kunnen ontkomen. De man wilde aangifte doen van diefstal. Hij had de brommer de vorige week voor een reparatie naar de dealer gebracht. Die belde maar steeds niet, dat de brommer klaar was en kon worden opgehaald. Toen de eigenaar zelf belde werd hem verteld dat zijn brommer een van de drie van drie bromfietsen was op twee maar gestolen waren. De man heeft heeft zijn brommer na ondertekening van een ontvangstbewijs weer meegekregen. Of de brommer inmiddels gerepareerd was is niet bekend.

TYNAARLO

Opnieuw is in de nacht van dinsdag op woensdag bij een inbraak in de kiosk van een tankstation aan de N34 bij Tynaarlo de hele voorraad sigaretten gestolen. Net als de voorgaande twee keren is men binnengekomen door het dak. Behalve de sigaretten miste de pomphoeder ook een bakje met kleingeld..

BEILEN

Een verkoopster van een kledingaak in de Brinkstraat in Beilen heeft dinsdagmiddag vrijwel zeker de diefstal van een paar leren jassen kunnen verijdelen. Ze hoorde in de winkel het geluid van het losklikken van de beveiliging van kleding en zag dat er twee mannen bezig waren om met een apparaatje de beveiliging van de leren jassen te halen. Toen ze zich ontdekt wisten gingen ze er vandoor.

BEILEN

De politie van Beilen heeft dinsdagavond in samenwerking met een controleur van de Rijksdienst voor Radiocommunicatie twee illegale radiozenders inbeslaggenomen.
Een 26 jarige man zond uit vanuit een woning aan de Kruisstraat en een 41 jarige man opereerde onder de naam Excalibur vanuit een woning aan het Brunstingerveld. Beide amateurs hebben vrijwillig afstand gedaan van hun apparatuur.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie