Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezoekerscijfers Nederlandstalige internetsite 'Musical Fan'

Datum nieuwsfeit: 08-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT - 8 maart 2000, 10u30

Bezoekerscijfers Nederlandstalige internetsite 'Musical Fan' swingen de pan uit

Musical Fan, de grootste en meest populaire Nederlandstalige musicalsite op het internet, ontving vandaag zijn half miljoenste bezoeker. De site werd drie jaar geleden opgestart door Wim Dewijngaert, een musicalfan in hart en nieren, omdat hij vond dat er zeer weinig contact was tussen de theaterbezoekers. "Na een musical kwam ik de zaal uitgelopen, en dan was er niemand om te praten over het verhaal, de decors of de acteurs. Precies dat gebrek wou ik via de site opvangen," verklaarde de initiatiefnemer.

"Uiteraard konden wij profiteren van de grote successen die recentelijk werden geboekt in de Nederlandse musicalindustrie, maar na al die jaren staan we nog steeds eenzaam aan de top," aldus Wim Dewijngaert, die met z'n Musical Fan site zelfs de officikle webstek van Joop van den Ende in de schaduw laat staan. "Bezoekers van Oliver, Chicago, Fame of Elisabeth voelen zich thuis bij Musical Fan, precies omdat ze bij ons niet alleen veel achtergrondinformatie kunnen vinden, maar ook met andere mensen over hun ervaringen kunnen praten."

Uitgerekend vandaag start de site met een nieuw initiatief, het 'Forum', een virtuele gemeenschap waarin musicalfans met elkaar berichten kunnen uitwisselen en zelfs afspraken maken om elkaar in het theater te ontmoeten. "Alhoewel wij ook een papieren uitgave hebben, is de site voor dit soort contacten veel beter geschikt," aldus Wim Dewijngaert. "Zo is meteen ook het bewijs geleverd dat een computer best kan aanzetten tot sociale contacten."

De Musical Fan website kan worden bereikt op het volgende adres: www.musicalfan.nl


---
(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie