Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Drenthe

Datum nieuwsfeit: 09-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van donderdagmorgen 09-03-2000
10:13 donderdag 9 maart 2000

Ron Reinds
0591-662014/0653238059

ANNEN
Alcomobilist
Werd gisteravond een 39-jarige man op de Anlooerweg bekeurd voor het rijden onder invloed. De man blies 715 ug/l. (ongeveer 1.65 promille) en werd een dagvaarding uitgereikt.

EMMEN
Diefstal uit auto
Deed een 62-jarige man uit Emmen aangifte van diefstal van een autoradio-cd-speler + versterker uit zijn auto. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de Zuidlaarderbrink te Emmen toen gisteravond de goederen ontvreemd werden. Om binnen te komen werd de rechtervoorportierruit ingeslagen.

ASSEN
Woninginbreker overlopen
Is er afgelopen nacht ingebroken in een woning aan de Stroom. De dader is binnengekomen door een tuindeur open te breken. De 49-jarige bewoonster die lag te slapen werd wakker nadat ze lawaai hoorde. Ze deed hierna het licht aan
en zag een manspersoon in de deuropening van de slaapkamer staan. Deze man spoot vervolgens met een spuitbus een gasachtige vloeistof in haar richting. De vloeistof sloeg op haar luchtwegen waarna de bewoonster vluchtte via het slaapkamerraam naar de buren. Hierop werd de politie gebeld die samen met de vrouw terug ging naar haar woning. De dader was ondertussen met medeneming van de portemonnee van de vrouw verdwenen. Schadebedrag onbekend.

NIEUW WEERDINGE
Diefstal uit werkplaats bedrijf
Deed een 44-jarige medewerker van een bedrijf aangifte van diefstal van gereedschappen uit de werkplaats van het bedrijf. De gereedschappen werden gistermiddag tussen 12.30 en 13.00 uur, tijdens de lunchpauze, weggenomen. De waarde van de gereedschappen loopt in de duizenden guldens.

EMMEN
Overval BP tankstation
In aansluiting op het persbericht van gisteravond zoekt de politie getuigen die op woensdagavond 8 maart omstreeks 19.30 uur zich in de nabijheid van het tankstation bevonden en mogelijk iets opvallends gezien hebben.
Tevens wil de politie graag in kontakt komen met een ongeveer 50-jarige man die kort voor de overval een pakje sigaretten bij het tankstation heeft gekocht. Deze man reed in een rode auto en heeft mogelijk iets gezien.
De politie is te bereiken op 0591-662010.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie