Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Subsidiëring Rotterdamse gemeenten onvoldoende uitgewerkt'

Datum nieuwsfeit: 09-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

`Subsidiëring bij Rotterdamse deelgemeenten onvoldoende uitgewerkt' 9 maart 2000

De Rekenkamer Rotterdam is van oordeel dat de elf deelgemeenten van Rotterdam over het geheel genomen de uitvoering van hun subsidiebeleid onderwaarderen. Dit blijkt uit de rapportage 'Subsidiëring door deelgemeenten' die de Rekenkamer vandaag aan de deelraden en de Gemeenteraad van Rotterdam heeft aangeboden. Bij veel deelgemeenten kunnen subsidies niet of nauwelijks doeltreffend worden verstrekt. Het subsidiebeleid en de regelgeving zijn daartoe onvoldoende uitgewerkt. De subsidiedossiers zijn incompleet. Subsidies worden toegekend en naderhand afgerekend zonder dat berekend kan worden in welke mate de gesubsidieerde werkplannen gerealiseerd zijn en of ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie