Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

C.R. Niessen benoemd tot bijzonder hoogleraar Overheid UVA

Datum nieuwsfeit: 09-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van Amsterdam
Mr. C.R. Niessen (57) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Overheid als arbeidsorganisatie aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam. De leerstoel is gevestigd vanwege de Stichting Ien Dales-leerstoel, vernoemd naar mw. drs. C.I. Dales, de in 1992 overleden toenmalige minister van Binnenlandse Zaken. De leeropdracht richt zich op de verhouding tussen politiek bestuur en ambtelijke dienst, de kwaliteit van de overheidsorganisatie en haar relatie tot werkgevers en werknemers, alsmede de politieke en ambtelijke integriteit van de publieke dienst. De onderwijs- en onderzoeksactiviteiten van de Ien Dales-leerstoel zijn ingebed in de verschillende programma's ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie