Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederland stimuleert economische samenwerking Montenegro

Datum nieuwsfeit: 09-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie EZ


NEDERLAND STIMULEERT ECONOMISCHE SAMENWERKING MET MONTENEGRO

Datum: 09-03-2000

Minister van Buitenlandse Zaken Lucovak van Montenegro en plaatsvervangend directeur generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen Chris Buijink van het Ministerie van Economische Zaken hebben een overeenkomst over samenwerking tussen het Montenegrijnse en het Nederlandse bedrijfsleven ondertekend. De besprekingen vonden plaats te Podgorica, de hoofdstad van de deelrepubliek Montenegro. Nederland wil - door het bevorderen van de samenwerking tussen het Montenegrijnse en het Nederlandse bedrijfsleven - een bijdrage leveren aan de inspanningen van de Joegoslavische deelrepubliek Montenegro om de gevolgen te boven te komen van de Kosovo-crisis van 1999. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie