Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PvdA-raadslid Amersfoort Kees Meijer overleden

Datum nieuwsfeit: 09-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort


ms extra bericht 9 maart 2000

PvdA-raadslid Kees Meijer overleden

"De Binnenstad autovrij maken" noemde hij in de Stadsberichten vorig jaar als het punt dat hij tijdens deze raadsperiode hoopte te realiseren. Onverwacht echter is PvdA-raadslid Kees Meijer op 8 maart jongstleden overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. De geboren Amersfoorter was lid van de gemeenteraad van juni 1989 tot april 1990 en opnieuw vanaf april 1994. Hij is 43 jaar geworden.

In zijn laatste raadsvergadering op 22 februari jongstleden gaf Kees Meijer in de discussie over de cultuur van de stad nog blijk van zijn grote betrokkenheid bij de stad en zijn visie op de ontwikkeling daarvan. Hij beschikte over een uitgebreid netwerk binnen en buiten Amersfoort, dat hij op de goede momenten benutte voor de behartiging van de belangen van onze stad. De gemeente verliest een echte ambassadeur, die met veel inzet en doorzettingsvermogen werkte voor zijn stad en haar inwoners.

Tijdens zijn huidige raadslidmaatschap was Kees Meijer lid van de raadscommissies voor Financien, Planeconomie en Cultuur en voor Verkeer, Dienstverlening en Onderwijs. Ook was hij lid van de Bedrijfsvoeringscommissie. Naast zijn raadslidmaatschap was Kees Meijer directeur van Eureco, een adviesbureau op het gebied van afvalverwerking.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie