Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vastgesteld bestemmingsplan gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 09-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan (1)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 9 maart 2000 t/m 5 april 2000 de volgende vastgestelde partiële bestemmingsplanwijziging ter inzage ligt:

Partiële wijziging bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe `omgeving Hessenweg 61'
Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voorziet in een functiewisseling van een agrarisch bedrijf naar drie nieuw te bouwen woningen op het perceel Hessenweg 61 in Ede.
Er is bij het college van burgemeester en wethouders één zienswijze ingediend tegen dit wijzigingsplan. Het college heeft het plan op 8 februari 2000 ongewijzigd vastgesteld.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in stadskantoor `De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. De informatiebalie is van maandag tot donderdag geopend van
9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.
Van 9 maart 2000 t/m 5 april 2000 kunnen schriftelijke bedenkingen tegen deze bestemmingsplanwijziging worden ingebracht bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX ARNHEM, mits:

- tijdig een zienswijze is ingediend

- óf overtuigend aangetoond kan worden dat men tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat is
geweest een zienswijze in te dienen;

Degene die schriftelijk een bedenking binnen genoemde termijn indienen, zullen van het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland een uitnodiging ontvangen om deze bedenking mondeling toe te lichten.

_________________________________________________________________
Ede, 8 maart 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie