Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Riolering de Baronie in Capelle aan vervanging toe

Datum nieuwsfeit: 09-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Riolering de Baronie aan vervanging toe

Voor de aanleg van de riolering is het nodig om de bestrating op te breken. Bewoners en bezoekers van De Baronie ondervinden tijdelijk overlast door deze werkzaamheden. Woont u in, of bezoekt u De Baronie, houdt u er dan rekening mee dat u uw auto op een andere plek parkeert en dat u geen gebruik kunt maken van afritten voor kinder- en invalidenwagens. Het gebied wordt uiteindelijk weer op de oorspronkelijke aanleghoogte gebracht.

Voor het aanbrengen van de rioleringen moeten er een aantal bomen worden gekapt. Hiervoor is inmiddels een kapvergunning verleend. Voor het weer op juiste hoogte terugbrengen van de bestrating, moet er soms opgehoogd worden tot zon 50 a 60 cm. Op deze plekken staan nu bestaande bomen die indertijd bij de eerste aanleg geplant zijn.

De bomen en het overige groen zijn eigendom - en vallen onder het onderhoud - van de stichting Woonzorg. Voor het weer herinrichten van de groengebieden heeft stichting Woonzorg opdracht gegeven om een nieuw groenplan te maken. Dit groenplan vormt één geheel met de groenvoorziening in de Graafschap.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij het Informatiecentrum van de gemeente, telefoon 010-284 84 84.

U kunt ook terecht bij de unit Realisatie, telefoon 010-284 87 42. Bij het terrein van de Baronie wordt tevens een informatiebord geplaatst.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie