Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internet knooppunt voor duurzaam beleggen gestart

Datum nieuwsfeit: 10-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Duurzaam, groen beleggen website gestart

* duurzaam beleggen is in
* specifieke website opgestart
* alle informatie op 1 website

Woudenberg, 10 maart 2000

DUURZAAM BELEGGEN NU OOK OP INTERNET:
Internet knooppunt voor duurzaam beleggen gestart.

Per 10 maart is een nieuwe website van start gegaan op het gebied van duurzaam/groen/ethisch beleggen, sparen en lenen. Bedoeld voor zowel de bewuste particulier als professioneel geïnteresseerde.

De economie draait als nooit te voren. Menigeen kan uitgebreid beleggen of sparen. Soms moet er nog wat geleend worden. Net als in de VS wordt duurzaam of sociaal-ethisch verantwoord beleggen en sparen in Nederland booming business. Wie wil er nu vuile handen maken? Triodos en ASN zijn bekend. Nagenoeg alle grootbanken hebben in korte tijd ook duurzame producten in hun assortiment opgenomen. Dow Jones heeft zelfs een aparte duurzaamheidsindex in het leven geroepen.

De (potentieel) duurzame belegger kon op internet tot op heden niet gemakkelijk informatie vinden. Met de nieuwe website www.duurzaam-beleggen.nl is dit voortaan zeer eenvoudig. De website is het centrale knooppunt op dit gebied. De site geeft uitgebreide achtergrondinformatie, actueel nieuws en koersinformatie, links en -als belangrijkste onderdeel- een compleet overzicht van duurzame financiële producten van banken, verzekeraars en adviseurs. De belegger kan nu met groot gemak de verschillende mogelijkheden met betrekking tot duurzaam beleggen, sparen en lenen bekijken.

De site is een idee en initiatief van Van der Molen Environmental Internet Services dat reeds andere succesvolle websites heeft zoals bijvoorbeeld www.milieujaarverslag.com.
Verder staan achter de site: Uitgeverij Noordhoek (onder meer uitgever van de Goed Geld Gids) en Stichting Milieuwijzer.

Van der Molen Environmental Internet Services JF Kennedylaan 74
3931 XL Woudenberg
Telefoon: 06-54245189
email: vandermolen-(eis@planet.nl)
Folkert van der Molen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie