Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dierenverzekering van Dier & Zorg op Huishoudbeurs 2000

Datum nieuwsfeit: 10-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Maak kennis met Dier & Zorg Dierenverzekering
op de Huishoudbeurs 2000

Van 10 maart tot en maart 19 maart 2000 kunnen honden- en kattenbezitters kennismaken met Dier & Zorg op de Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam. In stand ontvangt de bezoeker direct alle informatie over deze betrouwbare ongevallen- en ziektekostenverzekering voor hond en kat. Bovendien maken honden- en kattenbezitters kans op leuke prijzen voor de hond of kat als ze een gratis offerte aanvragen tijdens de Huishoudbeurs. Dier & Zorg staat in de Parkhal,
standnummer P 8052.

Behalve informatie over de verzekering wordt er ook aandacht besteed aan de activiteiten van de Dierenbescherming. Bij Dier & Zorg staat het welzijn van het dier voorop. De Dierenbescherming en Dier & Zorg werken op diverse terreinen samen.

Dier & Zorg mag met recht een uniek initiatief genoemd worden. Het product is in nauwe samenwerking met dierenartsen en honden- en kattenbezitters ontwikkeld. Deze dierenverzekering kent daarom geen ingewikkelde voorwaarden of ondoorzichtige regels.

/////Einde persbericht/////

Meer informatie:

Peter Hoitinga
Account Manager Dier & Zorg
E-mail : (peter.hoitinga@proteq.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie