Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vragen VVD aan Justitie over beleid gerechtsdeurwaarders

Datum nieuwsfeit: 10-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VVD

Schriftelijke vragen van Frans Weekers aan de staatssecretaris van Justitie

Groep: Tweede-Kamerfractie Datum: 10 maart 2000

Frans Weekers vraagt om informatie betreffende het interimbeleid Gerechtsdeurwaarders.

over het interim-beleid gerechtsdeurwaarders


1. Herinnert u zich uw antwoord op mijn schriftelijke vragen van 15 september 1999 over de vertraging in de uitvoering van het interimbeleid gerechtsdeurwaarders? (*)


2. Klopt het dat de door u genoemde termijn waarbinnen verzoekers een beslissing konden verwachten in een aantal gevallen niet is gehaald? Wat is hiervan de oorzaak?


3. Kunt u aangeven hoeveel en welke verzoeken om associatieve standplaatsen respectievelijk solitaire standplaatsen inmiddels zijn gehonoreerd, hoeveel verzoeken zijn afgewezen en waarom en hoeveel verzoeken nog wachten op een beslissing? Deelt u de opvatting dat juist de langst liggende verzoeken met voorrang moeten worden beoordeeld om frustraties bij jonge zelfstandige ondernemers te voorkomen c.q. weg te nemen? Wilt u bevorderen dat ten spoedigste op de nog liggende verzoeken een beslissing volgt en kunt u aangeven wanneer dat het geval zal zijn?

(*) TK, vergaderjaar 1999-2000 nummer 52.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie