Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmaking kapvergunning Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 13-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Bekendmaking kapvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend, dat zij een kapvergunning heeft verleend voor het kappen van de volgende bomen:

Verzenddatum 13 maart 2000:
Voormalig Ichtusterrein (Hoofdweg),60 essen, 11 populieren, 15 iepen, 1 eik, 8 robiniae, 2 wilgen, 14 elsen, 1 esdoorn, 1 prunus, 1 vleugelnoot en 1 haagbeuk in verband met de herinrichting van het totale gebied.

Deze bomen zijn gezien hun soort en gezondheidstoestand niet te verplanten. Tevens wordt een kapvergunning verleend voor 26.600 m2 bosplantsoen. Hierin bevinden zich diverse boomvormers, maar deze zijn door de kleine onderlinge plantafstanden niet te verplanten of in te passen (verhoogde stabiliteit). Er worden in totaal 76 bomen herplant waarvan 51 bomen op het Ichtusterrein (na herinrichting), 14 eiken op de Hoofdweg en 11 bomen op het nieuwe gebied van de Capelse verpleegtehuizen (Rijckehoven).

De betreffende kapvergunning (en eventuele rooitekening) ligt vanaf heden ter inzage bij het
Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, te Capelle aan den IJssel.
Nadere informatie hierover is te verkrijgen via het telefoonnummer (010) 2848 631.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie