Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen gemeente Sittard

Datum nieuwsfeit: 13-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sittard

Openbare bekendmakingen week 11 2000

Maatregelen St. Jozefmarkt
Maandag 20 maart is de St. Jozefmarkt (St. Joep) De markt duurt van
8.00 tot 18.00 uur.
In verband met opbouw van kramen worden de volgende straten op 19 maart vanaf 14.00 uur voor alle verkeer (behalve voetgangers)afgesloten :

de Markt

Haspelsestraat

Deken Tijssenstraat

Deken Haenraetsstraat

Kloosterplein

Oude Markt

Walstraat

Helstraat

Molenbeekstraat

Nieuwstraat

Plakstraat

Rosmolenstraat

Paardestraat

Putstraat

Ook parkeren is vanaf dat tijdstip niet mogelijk. Verzocht wordt zoveel mogelijk rekening te houden met de verkeersmaatregelen en geen auto's in deze straten te parkeren. Houders van parkeervergunningen of betaalbewijzen, bestemd voor dat deel van de binnenstad, dat aanstaande maandag in verband met de St. Jozefjaarmarkt is afgesloten, kunnen met hun vignet tijdelijk parkeren op parkeerlocaties in de omgeving die wel toegankelijk zijn.
Ondernemers langs deze straten mogen tijdens de jaarmarkt geen reclameobjecten en/of andere goederen op de weg, promenade of het trottoir uitstallen. Horecaondernemers mogen hun terras niet inrichten en geen terrasmeubilair op gemeentelijke grond plaatsen. Tevens is het verboden om tijdens de St. Jozefmarkt een verkooppunt buiten de winkel in te richten.
Voor horecazaken is het sluitingsuur van 20 op 21 maart 2000 vastgesteld op 3.00 uur. De sluitingstijd geldt zowel voor cafés als voor eetgelegenheden.
Informatie over deze maatregelen krijgt u bij de marktmeester, tel. 046-4596731 of 06-21206427

Op St. Joep geen afval en oud papier
In verband met de St. Joepmarkt op maandag 20 maart, wordt in de binnenstad geen huisvuil opgehaald. Ook het ophalen van oud-papier is die dag in het stadscentrum niet mogelijk.
De vuilniswagen komt langs op zaterdag 18 maart. Het oud papier wordt een week later opgehaald, op maandag 27 maart.

Afvalstoffenbesluit
Algemene plaatselijke verordening.
Het besluit inzake aanwijzing dagen en tijden waarop huishoudelijke afvalstoffen kunnen worden overgedragen of aangeboden ligt gedurende 2 weken met ingang van 22 maart 2000 ter inzage bij de balie Bouwen & Wonen tel: 046-4596498, elke werkdag van 09.00 tot 13.00 uur.
_________________________________________________________________
© Gemeente Sittard
Hoewel we de uiterste zorgvuldigheid hebben betracht bij het maken van de teksten op deze site, kunnen er geen rechten aan ontleend worden.
_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie