Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendheid Milieukeur vorig jaar wederom gestegen

Datum nieuwsfeit: 13-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Milieukeur

BEKENDHEID MILIEUKEUR VORIG JAAR WEDEROM GESTEGEN
Uit het
jaarlijks onderzoek dat Stichting Milieukeur laat verrichten naar de bekendheid van Milieukeur, is gebleken dat deze wederom is gestegen ten opzichte van voorgaande jaren. De geholpen naamsbekendheid is nu 57% en de spontane bekendheid van Milieukeur is negen procentpunt gestegen naar 22%. Een ruime meerderheid van de ondervraagden weet de juiste betekenis van Milieukeur te noemen. Hierbij worden met name zaken als milieuvriendelijkheid, voldoet aan strenge milieueisen en goedgekeurd/erkend keurmerk genoemd. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Stichting Milieukeur door DTC/Rijksvoorlichtingsdienst naar aanleiding van de reclamecampagne voor Milieukeur ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie