Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-Stad

Datum nieuwsfeit: 14-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster Stad-Utrecht (districten Paardenveld, Marco Polo, Utrecht-Noord en Tolsteeg)

Dinsdag 14 maart 2000, 09.30 uur

Schietincident
Utrecht - Vannacht omstreeks één uur klonken er verschillende schoten in de Mgr. van de Weteringstraat. Omstanders en getuigen vertelden dat zij schoten hadden gehoord en een man hadden zien wegrennen.
De politie heeft meteen de buurt afgezet en is op zoek gegaan naar de man, maar heeft niemand meer aangetroffen. Na onderzoek bleek er op de gevel van een woning geschoten te zijn. De politie tast nog in het duister over de aanleiding van dit schietincident en stelt nader onderzoek in.

Aanhouding heterdaad
Utrecht - Om acht uur gisteravond kregen surveillerende agenten de melding dat twee jongens op een scooter net in een auto hadden ingebroken op de Burgemeester Reigerstraat. Onmiddellijk gingen de agenten op zoek naar de daders.

Op de Reigerstraat zagen zij twee jongens die aan het signalement voldeden hen tegemoet rijden. Hierop reden de agenten de jongens klem. Doordat de bestuurder van de scooter de auto van de agenten probeerde te ontwijken, botste hij er tegenaan. De jongens trachtten te ontkomen, maar de agenten konden hen meteen in de kraag vatten. Beide jongens, allebei uit Utrecht en 17 en 18 jaar oud, zijn ingesloten voor verhoor.

Verkeersongeval letsel
Utrecht - Gisterochtend om elf uur vond er op de Utrechtseweg, ter hoogte van het Informatiecentrum Leidsche Rijn, een aanrijding plaats tussen twee automobilisten.

Een 70-jarige man uit Utrecht botste door nog onbekende oorzaak op de auto van een 75-jarige automobilist uit Utrecht. Daarbij raakte een passagier, een 71-jarige vrouw uit Utrecht, bekneld. Zij werd door de brandweer uit de auto gezaagd. Hierna is de vrouw met nekklachten voor controle overgebracht naar het UMC.

_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie