Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VNU neemt belang in Euroclix

Datum nieuwsfeit: 14-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VNU

VNU NEEMT BELANG IN EUROCLIX

VNU heeft via VNU Business Information Europe overeenstemming bereikt met 'Koninklijke Kampert en Helm Rotaform bv' en 'Motioncontainer Interactive Architects bv' over een belang van 22,5% in de Nederlandse onderneming EuroClix bv. EuroClix is een op permission marketing en loyalty management gebaseerd spaarprogramma.

Leden van EuroClix ontvangen via e-mail en de website www.euroclix.nl informatie en aanbiedingen op maat over onderwerpen die zij hebben opgegeven (permission marketing). EuroClix beloont haar leden hiervoor met een spaarconcept in de vorm van punten (loyalty management). De gespaarde punten (‘Clix’) kunnen worden ingewisseld voor euro’s.

Met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie