Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BASF toegetreden tot Internet-technologie consortium

Datum nieuwsfeit: 14-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BASF is toegetreden tot een consortium dat 'technologie' via het internet verhandelt. Dit wereldwijde platform for technologietransfers is opgezet door de Amerikaanse firma yet2.com Inc. uit Massachusetts. Andere deelnemers zijn, onder andere, DOW, Dupont, Monsanto, Philips, Ciba, Shell en Siemens. Hoewel de wereldmarkt voor technologie-licenties meer dan $100 miljard bedraagt, was er tot op heden nog geen globale organisatie voor de handel in technologie. Met de komst van yet2.com is daar nu dus verandering in gekomen. Het bedrijf handelt als het ware in 'intellectuele eigendom' en biedt een platform aan voor de Forschungsergebnissen uit verschillende branches. Enkele weken geleden kondigde BASF ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie