Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haagse Stadsspeld vrijwilligers Stichting Oud Loosduinen

Datum nieuwsfeit: 14-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


14 maart 2000

Stadsspeld voor vijf vrijwilligers Stichting Oud Loosduinen

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag heeft de Stadsspeld toegekend aan vijf vrijwillige medewerkers van de Stichting Oud Loosduinen. Deze zijn de heren A.A. van der Gaarden, K. Oldenburg, R.A. van Ruijven, H.C.J. van Schaijik en C.J. Teuben.

Zij zijn allen meer dan 12« jaar actief voor de stichting. Sommigen zetten zich al vanaf 1977 in voor de werkgroep Oud Loosduinen, waaruit in 1981 de Stichting Oud Loosduinen ontstond. Hun activiteiten varieren van bestuurslid, toezichthouder in het Loosduins Museum De Korenschuur, inrichter van tentoonstellingen tot beheerder van het visuele archief.

Wethouder Jetta Klijnsma van Welzijn, Volksgezondheid en Emancipatie reikt de Stadsspelden uit op zaterdag 11 maart om 16.30 uur tijdens de jaarvergadering van de Stichting Oud Loosduinen. De uitreiking geschiedt in de Abdijkerk aan de Margaretha van Hennebergweg 2a in Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie