Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ninabrink.com: Positieve spin-off World On Line emissie

Datum nieuwsfeit: 14-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


www.ninabrink.com (Positieve spin-off World On Line emissie)

Datum: 14/3/2000

Persbericht****Persbericht****Persbericht****

Positieve spin-off World On Line emissie.

Na de hype rondom de introductie van World-On-Line waarbij de ABNAMRO en RABO banken overbelast werden met nieuwe beleggers die mee wilden profiteren van de introductie van WOL op de Amsterdamse beurs, is nu ook de eerste spin-off van WOL opgestart. Het gaat hierbij om een nieuw fenomeen wat alle kenmerken van de Nieuwe Economie in zich heeft. Enkele van deze kenmerken zijn het gebruik maken van internet technologie, een korte time-to-market benadering, het creëren van een win-win situatie en het alert reageren op de actualiteit.

Het gaat hierbij om het aansluiten op de naamsbekendheid van World-On-Line zonder daarbij een directe link te leggen. Verder is er sprake van een duidelijk commercieel aspect wat - net zo als World-On-Line - grotendeels gebaseerd is op naamsbekendheid.

NinaBrink.com maakt de directeur van World-On-line nog bekender dan ze al is en laat tevens zien dat zij niet alleen van waarde is als bestuurder van WOL maar tevens als “ bekende Nederlander” van de Nieuwe Economie. Dat de vraagprijs voor de geregistreerde domeinnaan wellicht eerder door een concurrerende internetprovider gekocht zal worden dan door een fanatiek World-On-Line fan, lijkt duidelijk. Feit blijft dat er waarde gecreerd kan worden in deze veranderende tijden door simpelweg aan te sluiten bij de actualiteit van de markt.

NinaBrink.com is symbolisch voor de onbegrensde mogelijkheden die internet ons te bieden heeft !

Gertjan Rigter

adres: Amsteldijk Noord 14

postcode: 1184TB

woonplaats: AMSTELVEEN

Telefoon: 0204965883

email: (gertjanrigter@hotmail.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie