Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zilver voor Mieke Verlinden op junioren WK

Datum nieuwsfeit: 14-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Ski Vereniging

Zilver voor Mieke Verlinden op junioren WK

Snowboardster Mieke Verlinden heeft op 14 maart in Les Menuires (Fra) de zilveren medaille behaald bij de jeugd op het onderdeel boardercross tijdens de ISF junioren WK Snowboard. Zij moest alleen haar meerdere erkennen in de Franse Morgane Fleury. Derde werd Tanja Uhlmann uit Zwitersland.

Mieke Verlinden, de Nederlandse uit Hamont-Achel, maakt deel uit van de Snowboard Holland Talents, de nationale juniorenselectie. Zowel de talents als de senioren zetten de laatste dagen uitstekende prestaties neer. Zo wist Marieke Sauerbreij zaterdag 11 maart een internationale FIS parallelslalomwedstrijd in Bad Gastein te winnen en werd haar zus Nicolien achtste. Op de reuzenslalom de dag daarna wist Nicolien Sauerbreij een vijfde plaats te bereiken. Ook Nederlander Mark Janbroers, die dit seizoen zelfstandig aan de wedstrijden deelneemt, wist op de parallelslalom een achtste plaats te bereiken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie