Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma .Comfidence-congres in Zeist

Datum nieuwsfeit: 15-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
6 maart 2000

Geachte redacteur,

In aansluiting op onze uitnodiging van 28 februari voor het bijwonen van het .COMFIDENCE-congres dat Sun Microsystems op 15 maart in Figi in Zeist organiseert, ontvangt u hierbij enkele aanvullende gegevens.

Tijdens de geplande rondetafelbijeenkomst zullen Robert Youngjohns, Vice-President EMEA Sun Microsystems, en Otto Ott, Marketing Manager Sun Microsystems Nederland nader ingaan op het 'Business Incubator'-programma. Dit programma is een initiatief van Sun in samenwerking met enkele andere marktpartijen. Doel is startende ondernemingen hulp te bieden door het leveren van infrastructuur en advies tegen zeer sterk gereduceerde prijzen. Sun wil zo ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie