Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

3Com connectiviteitsoplossingen in zakelijke PC's HP

Datum nieuwsfeit: 15-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
3Com connectiviteitsoplossingen
in zakelijke PC's van Hewlett-Packard

Maarssen / Brussel, 15 maart 2000 - 3Com geeft haar samenwerking met de Business Desktop-divisie van Hewlett-Packard verdere invulling met de ontwikkeling en levering van een reeks connectiviteitsoplossingen voor grootzakelijke gebruiksomgevingen.

Voortbouwend op de langdurige samenwerking op het vlak van LAN-connectiviteit slaan beide bedrijven de handen nu ineen om functies als verkeerspriorisatie, remote beheer en beveiliging beschikbaar te stellen voor gebruikers in grote ondernemingsnetwerken. Zo zal 3Com haar nieuwste LAN-controller ASIC (een chip waarin specifieke netwerkfunctionaliteit is ingebakken) beschikbaar stellen voor de Hewlett-Packard e-PC's, een nieuwe lijn desktopsystemen die de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie