Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkbezoek Koningin aan Haagsche bedrijven

Datum nieuwsfeit: 15-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis


15/03/00 Werkbezoek Koningin en staatssecretaris Ybema aan bedrijven-verzamelgebouw Diemensie en HobBIT Bedrijvencentrum in Den Haag

Hare Majesteit de Koningin heeft woensdagmiddag 15 maart 2000 samen met de staatssecretaris van Economische Zaken, Drs. G. Ybema, een werkbezoek gebracht aan bedrijven-verzamelgebouw Diemensie en aan HobBIT Bedrijvencentrum te Den Haag. Beide bedrijven hebben als doel het ondernemerschap te stimuleren.

Grote steden kennen hoge concentraties van werkloosheid en sociale problemen in een beperkt aantal wijken. Door jonge ondernemers te stimuleren hun eigen bedrijf op te zetten wordt nieuwe werkgelegenheid gestimuleerd. Veel voorkomende problemen voor startende ondernemers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie