Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Info-bulletin gemeente Castricum

Datum nieuwsfeit: 15-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Info-bulletin gemeente Castricum KENNISGEVING ONTVANGEN AANVRAGEN OM EEN BOUWVERGUNNING EN MELDING BOUWVOORNEMEN 01/03 CF Smeetslaan 258 uitbreiding woning en berging Helmbloem 12 uitbreiding woning en berging 03/03 De Bloemen 12 uitbreiding woning Dorpsstraat 181 wijziging raam in deur TOEWIJZEN NIEUWE SENIORENWONINGEN NABIJ DE SANTMARK In juli 2000 komen 10 woningen beschikbaar voor toewijzing. Het betreft hier driekamer- woningen. Voor deze woningen komen als eerste in aanmerking inwoners van de gemeente Castricum van 55 jaar en ouder die menen in aanmerking te kunnen komen voor een indicatie zorg en dienstverlening vanuit het zorgcentrum, locatie de Santmark. Genoemde indicatie wordt afgegeven door het ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie