Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 15-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van woensdagmorgen 15 maart 2000
09:54 woensdag 15 maart 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295216


*
Verkeersongeval met letsel

EMMEN - Rond een uur of vijf gistermiddag reed een 24-jarige vrouw uit Emmen met haar auto de Columbusstraat op. Op dat moment naderde een 22-jarige man uit Emmen vanuit noordelijk richting en schepte haar met zijn auto vol in de flank. Tengevolge hiervan kwam de vrouw beklemd te zitten in de auto. De brandweer heeft haar bevrijd en de vrouw is met letsel aan haar bekken naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder raakte niet gewond. Door de aanrijding tussen twee auto's werd nog een derde auto, die daar geparkeerd stond, ook beschadigd.


*
Fiets en bromfiets botsen

MEPPEL - Gisteravond reed een 20-jarige inwoner van Meppel over het Tweeloo met zijn bromfiets. Een 19-jarige fietser en zijn vriend uit Meppel kwamen uit tegengestelde richting, vanaf het Troelstraplein. Voor zover bekend voerden de beide jongens geen verlichting. Vermoedelijk zag de bromfietser de fietsers daardoor te laat en botste, ter hoogte van het aldaar gelegen bruggetje, tegen de 19-jarige fietser. De fietser is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bromfiets die in eerste instantie naar huis was gegaan, heeft zich later toch onder dokterbehandeling moeten stellen, in verband met schaafwonden en kneuzingen.


*
Alcomobilist

HOOGHALEN - Vannacht werd een 47-jarige man bij een controle aangehouden. Het bleek dat hij teveel gedronken had en is meegenomen naar het bureau. Hier blies de man 315 µg/l (ong. 0,7 promille). Hij heeft een dagvaarding en een rijverbod van twee uur meegekregen.


*
Diefstal uit auto

EMMEN - Vanmorgen vroeg zag een getuige twee mannen, die gezien hun uiterlijk van buitenlandse afkomst waren, een ruit inslaan van een auto die geparkeerd stond aan de Stienackers. Bij onderzoek bleek dat de ruit aan de passagierskant was ingeslagen en er vermoedelijke een radio is uit gehaald. De eigenaar van de auto kon namelijk op dit vroege tijdstip niet worden achterhaald.


*
Inbraak woning

ASSEN - Gisteren werd door een 32-jarige man uit Assen aangifte gedaan van inbraak in zijn woning aan de Paginilaan. De inbraak is gebeurd in het afgelopen weekend. De daders zijn binnengekomen door een deur in te trappen. Ze hebben wat sieraden, wat Nederlands en buitenlands geld, een cassetterecorder, een videocamera en een GSM meegenomen. De totale schade wordt geschat op ongeveer f 8000,--.


*
Inbraak kantine

EXLOO - In een kantine aan de Hoofdstraat werd vermoedelijk in de nacht van maandag en dinsdag ingebroken. De daders hebben de terrasdeur opengebroken en het gehele pand doorzocht. Ze hebben rookwaren, een aantal cd's en de fooienpot met onbekende inhoud meegenomen. De totale schade is onbekend.


*
Winkeldiefstal

EMMEN - Gisteravond werd een 30-jarige inwoner van Ter Apel betrapt van het stelen van cosmetica en vlees, ter waarde van ongeveer f 160,--, in een winkel aan de Weerdingerstraat. De dader is door het winkelpersoneel aangehouden en overgedragen aan de politie. Naar verhoor is de man met een dagvaarding op zak heengezonden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie