Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare kennisgevingen gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 15-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Openbare kennisgeving

Verkeersbesluit
Burgemeester en wethouders hebben besloten tot:
A. Instelling van een parkeerverbod voor de beide zijden van:
- de Beukenlaan en;

- het gedeelte Schaapsweg, tussen de rotonde en de spoorwegovergang.
Het verbod voor de westzijde van de Schaapsweg tussen rotonde en de Leendert Tulplaan komt voor wat de tijden betreft te vervallen.

B. Aanwijzing als voorrangskruispunt van de kruising Schaapsweg-Waterloweg met dien verstande dat bestuurders op de Waterloweg voorrang moeten verlenen aan bestuurders op de Schaapsweg.

Ter inzage besluit
Het verkeersbesluit ligt ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in stadskantoor `De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. De informatiebalie is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur en op vrijdagavond tot 20.00 uur.

Inwerkingtreding besluit
Het verkeersbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop het openbaar bekend is gemaakt.

Rechtsmiddel
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken bezwaar aantekenen bij burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE. De termijn begint op 16 maart 2000.
Het bezwaarschrift , dat gemotiveerd moet zijn, heeft geen schorsende werking . Dit betekent dat het verkeersbesluit na de datum van inwerkingtreding meteen kan worden uitgevoerd. Als u van mening bent dat uw belangen hierdoor onevenredig worden geschaad, dan kunt u tijdens de bezwarenprocedure om een voorlopige voorziening vragen bij de President van de Arrondissementsrechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 30160, 6803 AD ARNHEM.

_________________________________________________________________
Ede, 15 maart 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie