Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B en W besluiten gemeente Groningen

Datum nieuwsfeit: 15-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen: B & W besluiten


Rode klinkers en halfverharding in Radiumstraat
De inspraak rond het woonomgevingsplan Radiumstraat is afgerond. Er zijn drie schriftelijke reacties binnengekomen, maar die hebben geen aanleiding gegeven om het plan aan te passen.
In het gebied maken de huidige grijze betontegels plaats voor rode klinkers. Ook worden de twee pleintjes opnieuw ingericht als speelplaats voor kleine kinderen. Om de bomen te kunnen handhaven wordt de verharding op de toegangspaden naar de pleintjes voor een deel halfverharding (een plastic honingraat gevuld met fijn grind). Dit zal wel extra kosten met zich meebrengen, want het onkruid in halfverharding is niet weg te borstelen, branden, schoffelen of vegen. Bovendien gebruikt onze gemeente geen gif bij de bestrijding van onkruid en is wieden daardoor de enige oplossing.

Datum besluit: dinsdag, 14 maart 2000
Nota: Woonomgevingsplan Radiumstraat (Vinkhuizen buurt 5)
Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 15 maart 2000. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie