Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Swing mee met P/O North Sea Ferries naar Engeland

Datum nieuwsfeit: 16-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 03 MAART 2000

SWING MEE MET P&O NORTH SEA FERRIES NAAR ENGELAND

Vanaf half maart biedt P&O North Sea Ferries weer haar succesvolle muzikale themareisjes "A Tribute to the Sixties and Seventies" aan. Vanaf slechts ƒ 109,- is er van donderdag 16 tot en met zondag 19 maart en van donderdag 23 tot en met zondag 26 maart een swingende afvaart. Het schip staat dan helemaal in het teken van muziek uit de jaren 60 en 70.

Voor wie zin heeft in een driedaagse city-cruise met een muzikaal tintje biedt P&O North Sea Ferries een overtocht om nooit te vergeten. De luxe cruiseferries worden geheel in stijl ingericht. In de bars zijn drankjes die in die tijd populair waren te krijgen.

Soul- en glamtijdperk
Het belangrijkste blijft natuurlijk de muziek: keer terug naar het soul- en glamtijdperk met hoge hakken, geborduurde spijkerbroeken met wijde pijpen en lakjassen. Op het muzikale menu staan onder meer Abba, de Bee Gees, Slade, de Beatles, Rolling Stones en Gary & the Pacemakers.

De bestemming van deze swingende minitrips is Hull. In dit Noord-Engelse stadje is veel te doen. Er zijn aantrekkelijke musea te bezoeken. In het `Streetlife Museum' is bijvoorbeeld de ontwikkeling van het transport te bekijken. Ook voor kinderen heel leuk". Maak eens een wandeling onder begeleiding van een gids door het oude gedeelte van deze havenstad om daarna een lekker Engels pintje te vatten in één van de vele sfeervolle pubs.

Op de reserveringsafdeling van P&O North Sea Ferries kan men u meer vertellen over deze speciale aanbieding. Telefoon: 0181-255555.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie