Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eventhuis.nl opent internetwinkel

Datum nieuwsfeit: 16-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EVENTHUIS.NL INTERNETWINKEL GEOPEND!

EvenThuis.NL heeft officieel haar online winkel geopend op www.eventhuis.nl. EvenThuis.NL is dé internet winkel voor alle Nederlanders in het buitenland. EvenThuis.NL biedt veel drop, hagelslag en Hollands Glorie maar ook het laatste Nederlandse nieuws, nuttige informatie, een chatroom en een digitaal prikbord.

Alle Nederlanders in den verre - van expats tot emigranten - die Holland, het Hollandse eten en de typisch Nederlandse artikelen missen kunnen bij EvenThuis.NL terecht.

Naast het vaste en steeds nieuwe assortiment biedt EvenThuis.NL de mogelijkheid om pakketten op maat te leveren of een offerte aan te vragen voor speciale wensen. Natuurlijk is EvenThuis.NL ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie