Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KWPN verrichtingsonderzoek in Ermelo

Datum nieuwsfeit: 16-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland

16-03-2000: 27 hengsten aangeleverd

26 rijpaardhengsten en één Gelderse hengst zijn vandaag in Ermelo aangeleverd voor het KWPN verrichtingsonderzoek dat 70 dagen in beslag zal nemen. Van alle hengsten die zich voor het voorjaarsonderzoek hadden aangemeld bleven er vier afwezig. Deze kunnen nog tot aanstaande dinsdag 12.00 uur op het Federatiecentrum worden aangeleverd.
Van de drie in Den Bosch aangewezen Gelderse hengsten heeft alleen de kampioen Cat.nr. 816 (Koss x Unitas) een box ingenomen. De overige twee worden ook niet meer verwacht.
Bij de rijpaarden nemen zowel de kampioen Cat.nr.209 (Ferro x Darwin) als de reserve-kampioen Cat.nr. 446 (Kennedy x Kaiserstern xx) deel aan het voorjaarsonderzoek.
Samen met de acht oudere hengsten, die afgelopen maandag werden aangeleverd, heeft trainingsleider Leo de Bruin nu in totaal 35 hengsten onder zijn hoede. Voor de ouderen zal aanstaande woensdag, vanaf acht uur, de eerste beoordeling plaatsvinden.
(RvdK)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie