Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leeuwarden start nieuw project voor onbemiddelbare werklozen

Datum nieuwsfeit: 16-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden Onbemiddelbare werklozen toch bemiddeld! De gemeente Leeuwarden start op 16 maart 2000 het project: "Een actief Stadsdeel". Na het grote succes van het project "Een actieve wijk" in Schieringen -ruim 20% van de deelnemers is bemiddeld naar betaald werk en nog eens 25% kreeg een voorbereidingstraject-, presenteert de gemeente met trots het nieuwe project "Een actief stadsdeel" In dit nieuwe project wordt de landelijk bekend staande Leeuwarder specifieke aanpak voor zogenaamde onbemiddelbare werklozen gehandhaafd. Deze aanpak wordt gekenmerkt door een vraaggerichte/individuele op maat gemaakte traject naar arbeid en een outreachende benadering. Deze aanpak heeft zichzelf in het vorige ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie