Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legionella-bacterie in kleedkamers van sportpark in Haarlem

Datum nieuwsfeit: 16-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Legionella

Woensdag 15 maart is in één van de doucheruimtes van de kleedkamers van het Van de Aart sportpark "Onze Gezellen", de legionella bacterie aangetroffen. De gemeente heeft maatregelen genomen. De gevonden legionella is niet van het gevaarlijke type dat in Bovenkarspel gevonden is.

Nadat de bacterie tijdens een routinecontrole werd ontdekt heeft de gemeente de vereniging "Onze Gezellen" geïnformeerd en de toegang tot de desbetreffende kleedaccommodatie afgesloten.

Om de groei van legionella in het watersysteem in de accommodatie te beheersen, moeten maatregelen genomen worden. Nadat deze maatregelen genomen zijn, worden controlemonsters genomen. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie