Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe uitgave Datacommunicatie Theorie en Praktijk

Datum nieuwsfeit: 16-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ten Hagen & Stam: Nieuwe uitgave Datacommunicatie Theorie en Praktijk

Datacommunicatie - Theorie en praktijk Elektronische post, videotex, EDI, thuisbankieren, via het Internet alle denkbare informatiebronnen raadplegen of zelfs winkelen, telefoneren, al dan niet mobiel Datacommunicatie en netwerktechnieken vervullen een sleutelfunctie bij deze inmiddels alledaagse verworvenheden. Gedegen inzicht in deze vakgebieden vereist kennis van een inmiddels zeer omvangrijk repertoire aan begrippen, technieken en internationale normen. De nieuwe uitgave Datacommunicatie Theorie en praktijk biedt de lezer deze kennis gestructureerd en inzichtelijk aan. Bijna duizend paginas weerspiegelen de totale omvang van de stof. Het boek Datacommunicatie Theorie en Praktijk behandelt, na een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie