Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staatssecretaris ontvangt HACCP Handleiding Diervoedersector

Datum nieuwsfeit: 16-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Productschap Diervoeder


17/03/2000

Staatssecretaris ontvangt HACCP Handleiding Diervoedersector

Op 16 maart j.l. heeft Staatssecretaris Faber van LNV het eerste exemplaar in ontvangst genomen van de HACCP Handleiding Diervoedersector. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst van het Productschap Diervoeder over voederveiligheid in de voedselketen. De bijeenkomst vormde het officiële startschot voor de invoering van HACCP-normen in de kwaliteitsregeling voor de sector. Daarmee is de Nederlandse diervoedersector absolute koploper wat betreft kwaliteitsborging.

PDV-voorzitter Kienhuis sprak tijdens de bijeenkomst van het dichten van een gat in de kwaliteitsborging. GMP, de bestaande kwaliteitsborgingsregeling in de diervoedersector, wordt nu GMP plus ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie