Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PvdA bezoekt Amsterdam Zuidoost

Datum nieuwsfeit: 17-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid


Den Haag, 14 maart 2000

PVDA BEZOEKT AMSTERDAM ZUIDOOST

Vrijdag 17 maart 2000 bezoekt een delegatie van de Tweede Kamer-fractie Amsterdam Zuidoost. De delegatie bestaat uit de Kamerleden Judith Belinfante, Margreeth de Boer en Wouter Gortzak. Het werkbezoek staat in het teken van 'de zachte kant' van het Grotestedenbeleid. De kamerleden gaan in gesprek met vertegenwoordigers van verschillende instanties die zorgdragen voor de Sociale Infrastructuur in Amsterdam Zuidoost. Zij brengen een bezoek aan het Vrouwen Empowerment Centrum, het Budget Advies Centrum dat zich met schuldsanering bezighoudt en een drugshulpverleningspost. Bij Stida, stichting interculturele dienstverlening Amsterdam, praten de Kamerleden met toezichthouders in de E-buurt en G-buurt.

Ook zullen de Kamerleden aanwezig zijn bij de opening van de expositie Vernieuwing van de Bijlmermeer. Na de opening bestaat de mogelijkheid voor de pers om de Kamerleden vragen stellen over hun werkbezoek. De opening van de expositie vindt plaats om 16.40 uur in het Informatiecentrum aan het Bijlmerplein 79 in Amsterdam Zuidoost.

 

Voor meer informatie:

Ludoviek Jansen: 070 318 27 36

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie