Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stork verkoopt Duitse werkmaatschappij Hirsch

Datum nieuwsfeit: 17-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Stork Group

Naarden, 17 maart 2000

Stork verkoopt Duitse werkmaatschappij Hirsch

Stork heeft de aandelen van haar werkmaatschappij Fritz Hirsch Rohrleitungsbau in Essen, Duitsland, overgedragen aan SRP Bauprojekt GmbH (Kronberg, Duitsland). Met 9 dochtervennootschappen installeert en onderhoudt Hirsch stedelijke leidingnetwerken voor energie en water. Het bedrijf heeft een jaaromzet van DM 80 miljoen en telt 500 medewerkers.

De overdracht is het gevolg van de strategische heroriëntatie binnen het Stork concern. Stork gaf recentelijk bekendheid aan haar nieuwe strategische doelstellingen: groei, marktleiderschap, toenemend rendement en technologische samenhang. Werkmaatschappijen die hieraan niet (kunnen) voldoen, komen in de categorie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie