Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IForce vereenvoudigt bedrijfsactiviteiten op Internet

Datum nieuwsfeit: 17-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Sun Microsystems


Introductie van iForce

Initiatief vereenvoudigt de introductie van bedrijfsactiviteiten op Internet

Scott McNealy

Tijden veranderen, maar de tijden zijn nog nooit zo snel veranderd als nu in de huidige Internet-economie. De tijden veranderen werkelijk razendsnel.

Het is steeds moeilijker geworden om bedrijfsactiviteiten op Internet te plaatsen. Om die reden hebben we een snelle verandering gezien in de wijze waarop bedrijven in deze omgeving succes hebben. In een ontwikkeling die een geheel nieuwe manier heeft ingeleid om de Internet-economie mogelijk te maken, zijn samenwerkingsverbanden essentieel geworden.

Nog niet zo lang geleden was het zo dat bedrijven hun Internet-strategie vaststelden, hun technische architectuur ontwierpen, technologieën integreerden en hun product implementeerden. Pas daarna gingen zij samenwerken met anderen. Vandaag de dag gaan succesvolle bedrijven in de Internet-wereld voordat zij ook maar iets doen samenwerkingsverbanden met anderen aan. Om razendsnelle introductietijden te kunnen realiseren, maken zij gebruik van de expertise van vooraanstaande technologiebedrijven en werken zij met de beste producten en partners.

UITGELICHT
Webcast
Scott McNealy onthult de geheimen van zakelijk succes voor vandaag én morgen.

iForce-initiatief
Op elk moment, overal en op elke manier toegang tot gegevens.
.Com Ready-diensten
De hulpmiddelen die u nodig hebt om de concurrentie voor te zijn.
Sun Remote Services
Laat Sun helpen uw essentiële IT-systemen te bewaken en te beheren.
SunTone -certificering
Laat uw bedrijf groeien met gegarandeerde diensten van gecertificeerde providers.

iForce Ready Centers
Speciale centra om u te helpen uw website van begin tot einde op te zetten.

SunConnect
Suns open, op standaarden gebaseerde architectuur voor de ontwikkeling en implementatie van toepassingen voor het Web.
Persbericht iForce
Uw wegwijzer naar de kracht achter de punt.

Webonderzoek
Wat is het grootste obstakel bij de introductie op Internet?
Dat is de reden waarom Sun Microsystems vandaag haar iForce -initiatief aankondigt, een omvangrijk programma waarin Sun samen met een omvangrijk team gecertificeerde partners de introductie op Internet versnelt. Het iForce-initiatief biedt alle producten, methodieken, diensten en programma's die nodig zijn om de bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk op het Web te introduceren. Het biedt ook een alles-onder-één-dak-omgeving waarin iedereen - van omvangrijke tot startende ondernemingen - kan profiteren van een uitgebreide, aangepaste en betrouwbare Internet-oplossing.

Het iForce-initiatief is ontwikkeld naar aanleiding van een reeks waarnemingen die we met betrekking tot de Internet-economie hebben gedaan. Deze zijn onder meer de volgende:

* Veel zakenmensen willen helemaal niet weten wat TPC-C is, maar moeten wel hun activiteiten online brengen.

* Een groot aantal leveranciers begint een bedrijf maar kan het zich niet veroorloven om de helft van de tijd te besteden aan het zoeken naar de juiste specialisten op het gebied van webarchitectuur en de betrouwbaarste toepassingsserviceproviders.

* Geen enkel bedrijf - zelfs Sun niet - kan alle producten en diensten leveren die nodig zijn om de activiteiten van een klant op Internet te zetten. Hiervoor is immers deskundigheid op het gebied van hardware, systeemsoftware, applicatiesoftware, systeembeheer, klantenservice én consultancy nodig.

* Het complexe proces voor het leveren van een degelijke, zakelijke Internet-oplossing vergt niet alleen een betrouwbare, hoogwaardige infrastructuur, maar ook een team uiterst deskundige partners.

* Veel bedrijven maken de Internet-introductie niet gemakkelijk. Zij verwachten dat je door een jungle trekt die krioelt van de webwizards en die bezaaid ligt met stapels technische documentatie. In hun zoektocht worden zij overladen met voldoende technisch jargon om een professor in de taalkunde jaren bezig te houden. In een laatste, wanhopige poging huren ze uiteindelijk een team in van externe IT-architecten die iets minder kosten dan NBA-beginners.

iForce is opgezet om deze problemen aan te pakken. Als bijvoorbeeld uw IT-personeel overbezet is, kunt u via het iForce-programma in contact komen met mensen die de technische details voor u kunnen afhandelen. Als u een starter bent, krijgt u via het programma niet alleen met speciale korting de beste hardware voor gegevenscentra, maar wordt u ook in contact gebracht met SunTone -gecertificeerde partners die u met allerlei zaken kunnen helpen, variërend van financiering van risicokapitaal tot diensten voor de betaling van rekeningen en vrijwel alles wat daartussen ligt. In het iForce-initiatief zijn tientallen programma's en diensten samengebracht die zijn bedoeld om de Internet-introductie gemakkelijker, sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder te maken. Door er bovendien voor te zorgen dat de verkoopmedewerkers van Sun zelfs worden betaald wanneer zij oplossingen van andere bedrijven aandragen, draagt iForce ertoe bij dat klanten precies krijgen wat zij nodig hebben.

De ontwikkeling van iForce geeft een algemene verschuiving naar het dienstverleningsmodel in de Internet-economie weer. Dit houdt in dat wanneer een bedrijf voor een Internet-introductie werkzaamheden moet uitvoeren die buiten het voornaamste deskundigheidsgebied van dat bedrijf vallen, het bedrijf een serviceprovider inhuurt om die werkzaamheden uit te voeren - vergelijkbaar met ondernemingen die een telecommunicatiebedrijf betalen om telefoon- en voicemaildiensten te leveren. Op deze manier kunt u zich volledig concentreren op de producten en diensten die u voor uw klanten interessant maken (uw kerncompetentie).

Maar in de Internet-economie is het vinden van de juiste partners steeds moeilijker geworden, en niet zonder reden. In een tijd waarin het Internet-gebruik in ongeveer elke 100 dagen verdubbelt, hebben duizenden bedrijven - sommige goed, andere minder goed - ".com" achter hun naam geplakt en zijn zij hun aan het Web gerelateerde diensten en producten aan de man gaan brengen. Proberen vast te stellen wat u nodig hebt en wie u kan helpen, kan zo tijdrovend blijken te zijn dat uw bedrijf eronder lijdt.

Wij hebben gemerkt dat de hedendaagse Internet-klanten vaak het virtuele equivalent van een winkelcentrum nodig hebben waar zij in één keer al hun inkopen kunnen doen, in contact kunnen komen met uiteenlopende specialisten en worden bijgestaan door een deskundige, persoonlijke assistent. Dit winkelcentrum moet klanten ook verzekeren dat de producten en diensten die zij kopen, betrouwbaar en compatibel zijn.

Dit is precies wat het iForce-initiatief doet. Uw uitdaging is dan om uw nieuw verworven tijd en middelen te gebruiken om uw eigen speciale waarde aan de Internet-economie toe te voegen.

Scott McNealy is president-directeur van Sun Microsystems, Inc.
_________________________________________________________________
Wat betekent het voor u?

Leidinggevenden Serviceproviders

* De ontwikkeling van iForce geeft een algemene verschuiving naar het dienstverleningsmodel in de Internet-economie weer.
* Op de Internet-markt hebben managers een snelle, uitgebreide en betrouwbare oplossing nodig om hun activiteiten op Internet te plaatsen.

* De iForce-portefeuille programma's en diensten is bedoeld om klanten van allerlei groottes - van starters tot grote ondernemingen - in staat te stellen om snel hun Internet-doelstellingen te verwezenlijken en om in de huidige Internet-economie een succesvol bedrijf te voeren.

* De ontwikkeling van iForce geeft een algemene verschuiving naar het dienstverleningsmodel in de Internet-economie weer.
* In de zich razendsnel ontwikkelende en veelzijdige Internet-economie is het vinden van de juiste serviceproviders en partners steeds moeilijker geworden.

* De hedendaagse Internet-klanten geven er vaak de voorkeur aan om al hun inkopen in één keer te doen. Daarnaast willen zij worden verwezen naar verschillende gecertificeerde en compatibele specialisten en hebben zij deskundig advies nodig.
Ontwikkelaars Systeembeheerders

* Wanneer u aan webactiviteiten begint, kan het vaststellen wat u nodig hebt en wie u kan helpen zo tijdrovend blijken te zijn dat uw bedrijf eronder lijdt.

* Als u een startende ondernemer bent, geeft iForce u niet alleen met speciale korting de beste hardware voor gegevenscentra, maar wordt u ook in contact gebracht met SunTone -gecertificeerde partners die u met allerlei zaken kunnen helpen, variërend van financiering van risicokapitaal tot en met diensten voor de betaling van rekeningen.


* IT-managers moeten de Internet-introductie vereenvoudigen door de hulp in te roepen van een team gecertificeerde en compatibele aanbieders van producten.

* Als uw IT-personeel overbezet is, kunt u via iForce in contact komen met partners die de technische details voor u kunnen afhandelen.

Beleggers

* Bedrijven hebben vandaag de dag een snelle, uitgebreide en betrouwbare oplossing nodig om hun activiteiten op Internet te plaatsen.

* Geen enkel bedrijf is in staat om alle producten en diensten te leveren die nodig zijn om de activiteiten van een bedrijf op Internet te zetten.

* Succesvolle Internet-bedrijven nemen deel aan door dienstverlening gedreven samenwerkingsverbanden.

Copyright 1994-2000 Sun Microsystems Nederland BV, Computerweg 1, 3821 AA, Amersfoort - Netherlands. All rights reserved.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...