Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwing station Bijlmer gemeente Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 17-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam

Vernieuwing station Bijlmer

Op vrijdag 17 maart is de animatiefilm van het nieuwe station Amsterdam Bijlmer gepresenteerd in aanwezigheid van Hannah Belliot, stadsdeelvoorzitter Zuidoost, en Duco Stadig, wethouder Stedelijke Vernieuwing, Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting en Grondzaken gemeente Amsterdam. Met haar fraaie vormgeving en markante uiterlijk geeft het station de ambities weer van de gemeente Amsterdam, het stadsdeel Zuidoost en NS Railinfrabeheer om een modern verkeersknooppunt voor openbaar vervoer te realiseren. Dankzij de vele functies zoals werken, wonen, winkelen en uitgaan, de kwaliteit van de architectuur en de aandacht voor de openbare ruimte lijkt de ambitie om een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie