Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijsluiter voor Greenpeace bij jaarverslag Koninklijke Shell

Datum nieuwsfeit: 17-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

17-03-2000

Bijsluiter voor Greenpeace bij jaarverslag Koninklijke

DEN HAAG - De directie van N.V. Koninklijke Nederlandsche Petroleum Maatschappij heeft Greenpeace Nederland aangeboden een bijsluiter toe te voegen aan het jaarverslag dat aandeelhouders, aangesloten bij het Communicatiekanaal Aandeelhouders, eind maart zullen ontvangen.

Het betreft de toevoeging van een antwoordcoupon waarmee deze aandeelhouders de mogelijkheid wordt geboden bij Greenpeace informatie aan te vragen.

Greenpeace heeft de Stichting Communicatiekanaal Aandeelhouders verzocht om door haar aangeleverde informatie over een investering in een mega-zonnecellenfabriek mee te sturen met het door Koninklijke aan haar aandeelhouders toe te zenden jaarverslag.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie