Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beter beheer van digitale informatie met IBM Content Manager

Datum nieuwsfeit: 17-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Beter beheer van digitale informatie met IBM Content Manager

Amsterdam, 17 maart 2000 - IBM introduceert IBM Content Manager, waarmee bedrijven de explosief toenemende hoeveelheid digitale informatie beter kunnen beheren. IBM Content Manager stelt klanten in staat alle soorten digitale content te integreren, te delen en er bovendien optimaal gebruik van te maken. Voor bedrijven betekent dit een hogere productiviteit, operationele efficiency en concurrentievoordeel.

Contentbeheer omvat het verzamelen, beheren en elektronisch distribueren van alle mogelijke bedrijfsinformatie - documenten, e-mailberichten, geluid, video en afbeeldingen - en de integratie daarvan met de belangrijkste bedrijfsprocessen. Door de opkomst van e-business heeft contentbeheer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie