Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GGZ: akkoord op hoofdlijnen over crisisdienstregeling

Datum nieuwsfeit: 17-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GGZ Nederland

Utrecht, 17 maart 2000
AKKOORD OP HOOFDLIJNEN OVER CRISISDIENSTREGELING Een crisisdienstregeling op maat waarbij geld kan worden ingeruild voor vrije tijd en een aanmerkelijke financiële vooruitgang voor de crisisdienstmedewerker. Dat zijn de belangrijkste pijlers van het akkoord op hoofdlijnen dat de werkgevers in de geestelijke gezondheidszorg en de vakbonden vanavond, na acht uur onderhandelen, hebben bereikt over een nieuwe vergoedingsregeling voor crisisdienstmedewerkers in de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Bij het afsluiten van de cao voor de ggz, die loopt van 1 april 1999 tot 1 maart 2001, was afgesproken dat er tussentijds een aangepaste regeling zou komen voor de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie