Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CNH bouwt portal voor en door Verpleging & Verzorging

Datum nieuwsfeit: 19-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CNH bouwt portal voor en door de Verpleging & Verzorging

De stichting Care Net Holland (CNH) is eind 1999 gestart met de bouw van een omvangrijke portaalsite voor en door de verpleging en verzorging. De portaalsite wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met een groot aantal landelijke en specifieke beroepsorganisaties van verpleegkundigen en verzorgenden. Naar verwachting zal de portaalsite Verpleging en Verzorging, eind 2000 gepresenteerd worden aan de beroepsgroep.

De portaalsite vormt een ingang naar een groot aantal informatiebronnen binnen Internet, aangevuld met dagelijks geactualiseerde informatie van tientallen landelijke en specifieke (beroeps)organisaties van verpleegkundigen en verzorgenden. Specifiek voor de beroepsgroep ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie