Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ink Film start verzorging teksten en cursussen

Datum nieuwsfeit: 19-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ink filmproducties
Zwanenplein 99
1021 ck Amsterdam
tel 020 7795766
fax 020 8834457
email ink@dds.nl

ink film is een jong productiebedrijf dat is begonnen met het ontwikkelen van diverse filmprojecten. Daarnaast verzorgt ink dramamtische teksten voor uiteenlopende projecten en opdrachtgevers. Educatieprojecten op het gebied van film en tekstschrijven completeren de werkzaamheden van het bedrijf. Aan de basis van al deze producties staat een team van jonge mensen , afkomstig van verschillende opleidingen en achtergronden. Deze mix van disciplines en invalshoeken zorgt voor een inspirerende en creatieve omgeving waarin iedereen actief meedenkt en breed inzetbaar is.

Een greep uit ons aanbod:

-schrijven
ink ontwikkelt teksten in de breedste zin van het woord. Scenario's voor fictiefilm, tv en theater, documentaire, bedrijfsfilm, maar ook brochures en verslagen voor die organisaties die net even dat tikkeltje meer fantasie verwachten. OOk redigeren en adviseren behoort tot de mogelijkheden.
-educatie
ink verzorgt educatieprojecten voor scholieren op het gebied van filmtheorie. Daarnaast geeft ink ook gespecialiseerde lessen in het schrijven van (dramatische) teksten.
-filmproductie
Naast de werkzaamheden voor derden ontwikkelt ink haar eigen filmprojecten. Het meest recente voorbeeld hiervan is de succesvolle korte film "Verdi".
Heeft u interesse in ink of wilt u onze folder bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u terecht op onze website http://go.to/inkfilm (under construction).

Ink film is gevestigd in Amsterdam, maar heeft ook medewerkers met als basis Utrecht en Arnhem. Oprichter van ink is Jedidjah Julia Noomen. Zij volgde de opleiding dramaschrijven/literaire vorming en werkte o.a. voor Toneelgroep Amsterdam en het Noord Nederlnads Toneel. Daarnaast gaf zij regelmatig schrijfcursussen aan kinderen en jongeren. Haar hoorspel "Draaideur" won de prijs van de Landelijke Dag van het Hoorspel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie