Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst: Positie tijdschriften in het medialandschap

Datum nieuwsfeit: 20-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlands Uitgeversverbond

Bladen bij Eik & Linde

Op maandag 20 maart zal Bladen bij Eik & Linde in het teken staan van onderzoek in de tijdschriftenbranche. Leden van het Uitgeversverbond worden door een specialist bijgepraat over actuele onderzoeken en de hantering ervan bij hun dagelijkse werk.

Onderwerp: TIJDSCHRIFTEN WERKEN
Fred Bronner, directeur van Veldkamp/Marktonderzoekbureau zal aan de hand van de meest recente onderzoeken uit zowel Nederland als uit het buitenland de positie van tijdschriften in het medialandschap verduidelijken. Beleving en effectiviteit zullen hierbij centraal staan. Sterke en zwakke punten van tijdschriften ten opzichte van andere mediumtypen komen ook aan bod. Kortom, een middag waarop aangetoond wordt dat onderzoeksresultaten in de dagelijkse praktijk direct bruikbaar zijn.
Bladen bij Eik & Linde blijft bij uitstek de plek voor makers van publiekstijdschriften om collega’s te ontmoeten en bij te praten. De Groep Publieks- en Opinietijdschriften heet haar leden van harte welkom op maandag 20 maart 2000 om 16.00 uur. Vanaf ca. 17.30 uur bieden wij u een borrel aan. ----
Bladen bij Eik & Linde: ontmoetingsplaats voor tijdschriftenmakers Begin 1999 startte de Werkgroep Educatie van de Groep Publieks- en Opinietijdschriften met een reeks bijeenkomsten voor makers van publiekstijdschriften. Onder de naam Bladen bij Eik & Linde worden regelmatig bijeenkomsten gehouden met presentaties door een of meer collega's uit het vak.
De doelstelling is een ontmoetingsplaats te creëren voor mensen die op verschillende niveaus werkzaam zijn in de tijdschriftuitgeverij, zodat zij op een informele manier met elkaar informatie op hun vakgebied kunnen uitwisselen en op die manier netwerken kunnen opbouwen en uitbreiden.

'Bladen bij Eik & Linde' is exclusief voor de medewerkers van publieks- en opinietijdschriften en omroepbladen die zijn aangesloten bij het Nederlands Uitgeversverbond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie