Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruim GBP 108 miljoen Marconi SDH-apparatuur in Nederland

Datum nieuwsfeit: 20-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse netwerken sneller dankzij SDH-apparatuur van Marconi

Diegen/Utrecht, maart 2000 - Marconi laat weten dat het in Nederland al voor meer dan GBP 108 miljoen SDH-netwerkapparatuur (Synchronous Digital Hierarchy) heeft verkocht. Marconi is daarbij vooral schatplichtig aan de versnelde liberalisering van de Nederlandse communicatie-infrastructuur.

Terwijl de apparatuur zelf het landelijke netwerk sneller en krachtiger zal maken, zorgen de commerciële aspecten die aan het contract kleven voor een versnelde levering van de nieuwe apparatuur.

Orders die door Siemens Nederland - Marconi's lokale distributiepartner  over het laatste jaar zijn afgesloten, omvatten de levering van de nieuwste reeks Three SMA ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie