Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verplanten bomen Raadhuisplein-noord gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 20-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Verplanten bomen Raadhuisplein-noord

De herinrichting van het Raadhuisplein-Noord gaat in de zomer van dit jaar van start. Het doel van de herinrichting is het optimaliseren van de parkeermogelijkheden. Een aantal bomen kan hierdoor niet op dezelfde plaats worden gehandhaafd. Voor deze bomen is inmiddels een andere bestemming gevonden. Zo gaat een tweetal beuken naar het plantsoen bij het Maria Moens-monument, een kastanjeboom wordt geplant op de hoek Bunschoterweg/Kleefse Hoek en de lindes worden aangeboden aan de Nationale Bomenbank. Diverse andere bomen gaan tijdelijk naar de gemeentekwekerij om vervolgens weer herplant te worden op het Raadhuisplein.
Met het verplanten van de bomen kan echter niet worden gewacht tot het moment van de daadwerkelijke herinrichting. Het verplanten gaat al in week 12 (van 20 tot en met 24 maart a.s.) van start.
_________________________________________________________________
Ede, 12 maart 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie